Om oss

Kursguiden.no er i dag Norges ledende kursportal. Over 45 000 kurs og studier levert av mer enn 2600 kurstilbydere markedsføres til over 1 million årlige kurssøkere via www.kursguiden.no.

Kursguiden.no eies av FrontCore, som i over 18 år har vært en viktig partner for kurstilbydere i Norge. FrontCore hjelper ikke bare kursleverandører med å skape et bredere inntektsgrunnlag gjennom markedsføring på Kursguiden, men leverer også påmeldingssystemer med innebygd betalingsløsning og løsninger for effektiv kursadministrasjon.

 

Med løsninger fra FrontCore kan du:

 

Nå ut til flere kurssøkere

Nå ut til din målgruppe og høst påmeldinger fra de over 1 million kurssøkende som årlig leter etter kurs på Kursguiden.no - den ultimate plattformen for markedsføring av dine kurs. Kom i gang med markedsføring på Kursguiden ved å fylle ut dette skjemaet eller les mer her.

 

Få flere påmeldinger fra din egen nettside

Øk sannsynligheten for påmeldinger fra egen hjemmeside med FrontCores påmeldingssystem med integrert kurskalender og betalingsløsning. Den konverteringsoptimale løsningen gjør det enkelt å ta imot og administrere påmeldinger og deltakere. Les mer her.

 

Få mer tid til verdiskaping med effektiv kursadministrasjon

Organiser all kursadministrasjon sømløst i én løsning og frigjør tid med automatisering av viktige prosesser og rutinearbeid. Med kursadministrasjon fra FrontCore får du alle verktøyene du trenger for effektiv planlegging, gjennomføring og oppfølging av kurs. Les mer her.

 

Trenger du hjelp?

 

Kontaktinfo for deg som søker etter kurs

Er du en kurssøker som har spørsmål angående et kurs?

  • Gå inn på kurset du er interessert i
  • Klikk på knappen «Send meg gratis info»
  • Fyll ut skjemaet og klikk på «Ja, send meg gratis info!»
  • Snart vil du få svar fra kurstilbyderen

Ønsker du å ringe til en kurstilbyder? Klikk på tilbyderens logo og velg «Kontakt»-fanen for å se telefonnummet.

NB: Kursguiden formidler bare kursene og kan ikke svare på konkrete spørsmål angående kursene.

 

Kontaktinfo for deg som tilbyr kurs

FrontCore

Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

E-post: kundesenter@frontcore.com

Org.nr: 894 687 592

 

Hold deg oppdatert på det vi driver med ved å følge oss på LinkedIn

 

© 2023 FrontCore AS
All kopiering og videreformidling av innholdet i Kursguiden.no, som eies av FrontCore AS, er forbudt i henhold til norsk lov.